Wiswash Haaksbergen is hét poetsbedrijf voor alle esthetische aandacht voor je auto. Op deze website vind je alle informatie omtrent onze diensten, tarieven en kun je via de mail of WhatsApp makkelijk een afspraak maken. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan bij de tarieven & pakketten-pagina  onze voorbeeldfoto's van mooie projecten die wij onlangs hebben uitgevoerd. Volg ook onze Facebookpagina voor leuke acties, nieuws en nieuwe resultaten: https://www.facebook.com/wishwashhaaksbergen

Wishwash Haaksbergen is in 2021 gestart met haar diensten. Dit kwam voort uit de groeiende vraag van klanten die graag hun auto voor een goede prijs gepoetst willen hebben, omdat ze hier zelf in de huidige drukke maatschappij geen tijd voor hebben. Het runnen van een gezin, beide ouders die werken, en andere prioriteiten hebben (terechte) voorrang. Echter staan er vaak één, of twee auto's op de oprit en die hebben zo nu en dan aandacht nodig! En hoe heerlijk is het om 's morgens in een schone, frisse auto te stappen? En je hoeft er niks voor te doen! Wishwash Haaksbergen speelt hier namelijk op in door een haal- en brengservice aan te bieden. Voor een kleine vergoeding halen wij je auto bij je thuis op en brengen hem spik en span weer terug. Zo heb je nergens omkijken naar. Wel zo makkelijk!

 

In 2022 is Wishwash Haaksbergen officieel een bedrijf geworden en staan we ingeschreven bij de KVK. Aan de tarieven is toen niet veel veranderd, want wij vinden dat autopoetsen betaalbaar moet blijven! Zo hebben we ook voor de kleine beurs een basispakket waar je auto zeer goed schoon van wordt!

 

Onze diensten zijn in de loop der tijd ook verder uitgebreid. Waar we begonnen met alleen wassen van binnen en buiten, doen we nu eigenlijk alles wat met autopoetsen te maken heeft. Zo hebben we de nieuwste technieken in huis om je auto weer in die showroomstaat terug te krijgen. Wij kunnen professioneel stoelen reinigen (ook leder), volledig lakpolijsten en lakverzegelen en lak machinaal in een nano-coating zetten.

Onze aandacht naar precies het juiste product voor precies de juiste dienst ging bij ons zo ver, dat we nu ook onze eigen poetsproducten aanbieden. Dit doen we onder het merk: Wishwash Car Care. Voor elk onderdeel van de auto hebben we iets beschikbaar en deels zijn de producten door onszelf ontwikkeld!

 

Bekijk je de website op je telefoon of tablet? Ga dan linksboven naar de 3 streepjes om onze andere pagina's te bekijken!