Welkom bij de glascoating-pagina van Wishwash Haaksbergen. Wil je echt optimale langdurige bescherming voor je lak? Dan kunnen wij jouw lak professioneel in de glascoating zetten. Dit doen we met de AutoGlanz P1 Lite Ceramic Coating.

WAT IS GLASCOATING EN WAT DOET HET?

Glascoating, ook wel keramische coating genoemd, is een keiharde beschermingslaag van 9H bovenop de lak van je auto. Een hardheid van 9H betekent in theorie dat een 9H potlood geen krassen kan maken in de laag. Een glascoating biedt een lakbescherming voor meerdere jaren. Dit is veel langer dan wax, of andere lakverzegelingen en dus super duurzaam. Daarbovenop is de lak glanzend en is je auto makkelijk schoon te houden. Vergelijk het met een Tempered Glass beschermplaatje die je bovenop je telefoonscherm plakt. De 9H hardheid is relatief. Dat houdt in dat er nog steeds krassen kunnen ontstaan in de lak, maar dat de kans veel kleiner wordt en de lak makkelijk schoon te houden is in elke weersomstandigheid.

Als je ons Glascoating-pakket neemt krijg je ook alles erop en eraan voor een vaste prijs. Bij veel bedrijven is de prijs voor glascoating op aanvraag en varieert tussen de 500,- en 1000,- (of meer). Bij ons is de prijs voor een normale personenauto 400,-; niet meer en niet minder. De auto wordt voorafgaand aan de glascoating-behandeling eerst gewassen, gekleid, gepolijst en ontvet. Daarna brengen wij een dubbele laag glascoating aan. De coating blijft minimaal 1 tot 3 jaar zitten. De duurzaamheid van deze verzegeling is afhankelijk van de belasting en intensiteit waarmee het voertuig gebruikt wordt. Denk hierbij aan de temperaturen, neerslag, aantal wasbeurten etc.

Na afloop krijg je een officieel certificaat, zodat je bij verkoop van de auto kunt bewijzen dat hij nog in de glascoating staat. Dit kan meewegen in de waarde van je auto. Op dit certificaat staan ook de onderhoudsinstructies! Bij het Ultimate Detailpakket krijg je onze Ceramic Booster nanowax GRATIS!

 

LET OP!

Voor een glascoating-pakket hebben wij de auto 24 uur nodig om alles uit te kunnen voeren en de coating voldoende te laten uitharden. Je auto staat dan veilig en droog in onze werkplaats. Houd hier dus rekening mee als je een afspraak wilt maken.

Klik op het pakket hieronder om de werkzaamheden en prijs te bekijken!