Welkom bij de glascoating-pagina van Wishwash Haaksbergen. Wil je echt optimale langdurige bescherming voor je lak? Dan kunnen wij jouw lak professioneel in de glascoating zetten. Dit doen we met CarPro CQuartz UK 3.0 


Glascoating

WAT IS GLASCOATING EN WAT DOET HET?

Glascoating, ook wel keramische coating genoemd, is een keiharde beschermingslaag van 9H bovenop de lak van je auto. Een hardheid van 9H betekend in theorie dat een 9H potlood geen krassen kan maken in de laag. Dit is relatief. Dat houdt in dat er nog steeds krassen kunnen ontstaan in de lak, maar dat de kans kleiner wordt en de lak makkelijker schoon te houden is in elke weersomstandigheid.

Een glascoating biedt een lakbescherming voor meerdere jaren. Dit is veel langer dan wax, of andere lakverzegelingen en dus super duurzaam. Daarbovenop is de lak glanzend en is je auto makkelijk schoon te houden. Vergelijk het met een tempered glass beschermplaatje die je bovenop je telefoonscherm plakt.

Het pakket
Als je ons Glascoating-pakket neemt krijg je ook alles erop en eraan voor een vaste prijs. Bij veel bedrijven is de prijs voor glascoating op aanvraag en kan oplopen tot 1000,- (of meer). Bij ons is de prijs voor een normale personenauto 500,-; niet meer en niet minder.

 

De werkzaamheden
De auto wordt voorafgaand aan de glascoating-behandeling eerst gewassen, gekleid, gepolijst en ontvet. Daarna brengen wij twee lagen glascoating aan en laten we deze uitharden met infraroodlampen. Hierna toppen we de lak af met een keramische spraycoating voor een extra naverzegeling en waterafstotendheid. Dit alles laten we nog 24 uur uitharden. Daarna is de auto klaar en mag weer naar buiten.

 

Het onderhoud
De coating blijft tot 2+ jaar zitten. De duurzaamheid van deze coating is afhankelijk van de belasting en intensiteit waarmee het voertuig gebruikt wordt. Denk hierbij aan de temperaturen, neerslag, aantal wasbeurten etc. Daarnaast is het van belang dat de coating eens in de 2 maanden (mag vaker!) versterkt wordt met onze Ceramic Booster. Dit is een keramische wax die de glascoating voedt en optimaal zijn kracht laat behouden. Deze wax krijg je er GRATIS bij.

Bij het ophalen van de auto krijg je een officieel certificaat, zodat je bij verkoop, of inruil van de auto kunt bewijzen dat hij nog in de glascoating staat. Dit kan meewegen in de waarde van je auto. Op dit certificaat staan ook de onderhoudsinstructies! Dit certificaat is geen garantiebewijs.

 

LET OP!

Voor een glascoating-pakket hebben wij de auto maximaal 72 uur nodig om alles uit te kunnen voeren en de coating voldoende te laten uitharden. Je auto staat dan veilig en droog in onze werkplaats. Houd hier dus rekening mee als je een afspraak wilt maken.

Klik op het pakket hieronder om de werkzaamheden en prijs te bekijken!