Welkom bij de polijstpagina van Wishwash Haaksbergen. Wij kunnen je auto volledig lakpolijsten met een 2-in-1-polijstpasta van Menzerna. Deze pasta heeft een goede cutting-factor voor het verwijderen van dofheid en kleine krasjes en geeft tegelijkertijd die geweldige glans. En dat zónder hologrammen! Dit scheelt veel tijd en daardoor hebben we aantrekkelijke tarieven. Uiteraard verzegelen wij ook de lak met een polymeer lakverzegeling van Menzerna. Je auto is daarna weer showroom-waardig en de lak ziet er weer tiptop uit! 

 

Wij polijsten zowel roterend, als excentrisch met een professionele polijstmachine en gebruiken de beste polijstpasta en verzegeling.
Voordat we gaan polijsten wordt de auto eerst gewassen en gekleid. Dit doen we met een 3D geperforeerde kleidoek. Dit gaat veel sneller en geeft een krasvrij resultaat. Allemaal om voor jou de kwaliteit goed en de prijs betaalbaar te houden!

 

Bekijk je de website op je telefoon of tablet? Ga dan linksboven naar de 3 streepjes om onze andere pagina's te bekijken!


Polijsten