Welkom bij de ruiten-coating-pagina van Wishwash Haaksbergen. Naast dat wij de lak kunnen verzegelen met een keramische glascoating, kunnen wij ook de ruiten volledig sealen met een speciale raam-coating.

 

Waarom zou je dat willen?
Het valt iedereen op dat het steeds meer regent. Dit belemmerd het zicht op de weg. Daar heb je natuurlijk ruitenwissers voor, maar door vuile ruiten, strepen en krassen wordt het er allemaal niet beter op. Wij hebben de oplossing: de glascoating voor je ramen! 

Met onze raam coating worden je voor- en achterruit waterafstotend, waardoor het zicht tijdens hevige regenval goed blijft. Bijkomend voordeel is dat de coating vuil- en vorst afstotend is, waardoor je tijdens de wintermaanden minder hoeft te krabben en je de ruiten veel beter schoon houdt. Door onze coating wordt er een fluorpolymeerproduct op de ruit geplaatst. Hierdoor zal het water wat op de voorruit terecht komt niet langzaam naar beneden druipen, maar samen parelen en wegrollen. Dit zorgt ervoor dat je zicht in de auto verbetert bij regen. Ook in het donker.

 

Minder krabben in de winter
Door de behandeling van de voor- en achteruit met onze coating, zal vuil en ijs zich minder snel hechten aan de voorruit. In de wintermaanden zul je de voorruit dus vrijwel niet hoeven te krabben. Het ijs schuif je zo van de voorruit af.

 

Ruitenwissers gaan langer mee
Door de coating zul je de ruitenwissers minder nodig hebben. De ruiten zullen vanaf een snelheid van zo’n 70 km/h het water dermate afstoten dat je de ruitenwissers niet of minder nodig hebt. Minder gebruik van de ruitenwissers zal er dus voor zorgen dat de ruitenwisserbladen minder snel zullen slijten.

 

Hoe gaan we te werk?
Om je de best mogelijke kwaliteit te leveren gaan we de voorruit en de achterruit eerst eerst grondig wassen en daarna polijsten met een speciale glaspasta. Hierdoor verwijderen we krasjes en diepe vervuiling van de ruit. Daarna brengen we een laag raamcoating aan. Deze coating behoeft geen 24-uurs-uitharding, dus de auto kan dezelfde dag nog weer de weg op.


Omdat wij de beste kwaliteit ramencoating gebruiken mag je ervan uit gaan dat hij ongeveer een jaar blijft zitten. De coating zal niet snel beschadigen door de wasstraat, of hogedrukspuit.